Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbra Streisand: The Concert

Barbra Streisand: The Concert

13/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Barbra Streisand: The Concert på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter 27 års pause er Barbra tilbage i denne film fra 1994, hvor hun synger sange fra sin hæderkronede karriere på en ny måde og bakkes op af Marvin Hamlischs orkester.


Se Barbra Streisand: The Concert på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Barbra Streisand: The Concert havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbra Streisand: The Concert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbra Streisand: The Concert herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbra Streisand: The Concert er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbra Streisand: The Concert stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore