Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbra Streisand: The Concert

Barbra Streisand: The Concert

13/09/2018 | Flixfilm

Se Barbra Streisand: The Concert på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter 27 års pause er Barbra tilbage i denne film fra 1994, hvor hun synger sange fra sin hæderkronede karriere på en ny måde og bakkes op af Marvin Hamlischs orkester.


Se Barbra Streisand: The Concert på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarbra Streisand: The Concert havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barbra Streisand: The Concert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barbra Streisand: The Concert herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barbra Streisand: The Concert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbra Streisand: The Concert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar