Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barbra Streisand: Timeless: Live in Concert

Barbra Streisand: Timeless: Live in Concert

08/09/2018 | Flixfilm

Se Barbra Streisand: Timeless: Live in Concert på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Få scenekunstnere har opnået samme mytiske status som Barbra Streisand. Dette show fra nytårsaften 2000 puster nyt liv i en lang række tidløse hits.

Barbra Streisand: Timeless: Live in Concert havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barbra Streisand: Timeless: Live in Concert på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barbra Streisand: Timeless: Live in Concert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barbra Streisand: Timeless: Live in Concert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barbra Streisand: Timeless: Live in Concert, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barbra Streisand: Timeless: Live in Concert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar