Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barcelona: A Love Untold

Barcelona: A Love Untold

14/09/2020 | Flixfilm

Se Barcelona: A Love Untold på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Olivia M. Lamasan
Skuespillere: Kathryn Bernardo, Daniel Padilla, Aiko Melendez
Spilletid: 132 min
Land: Philippines
Sprog: Tagalog, Filipino, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En sørgende arkitektstuderende, der læser i Spanien, møder en anden emigrant fra Filippinerne, som forsøger at flygte fra et vanskeligt familieliv.

Barcelona: A Love Untold havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barcelona: A Love Untold på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barcelona: A Love Untold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barcelona: A Love Untold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barcelona: A Love Untold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barcelona: A Love Untold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar