Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bard of Blood

Bard of Blood

27/09/2019 | Flixfilm

Se Bard of Blood på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emraan Hashmi, Sobhita Dhulipala, Jaideep Ahlawat, Shishir Sharma
Spilletid: 45 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Flere år efter en katastrofal mission i Baluchistan, konfronteres en tidligere indisk spion med sin fortid, da han skal stå i spidsen for en uautoriseret redningsaktion.

Bard of Blood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bard of Blood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bard of Blood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bard of Blood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bard of Blood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bard of Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar