Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bard of Blood

Bard of Blood

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Bard of Blood på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emraan Hashmi, Sobhita Dhulipala, Jaideep Ahlawat, Shishir Sharma
Spilletid: 45 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Flere år efter en katastrofal mission i Baluchistan, konfronteres en tidligere indisk spion med sin fortid, da han skal stå i spidsen for en uautoriseret redningsaktion.


Se Bard of Blood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bard of Blood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bard of Blood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bard of Blood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bard of Blood er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bard of Blood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar