Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths

16/12/2022 | Flixfilm

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Alejandro G. Iñárritu
Skuespillere: Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani, Ximena Lamadrid
Spilletid: 159 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En anerkendt journalist og dokumentarist tager på en storslået indre rejse for at forlige sig med fortiden, nutiden og sin egen identitet.Se Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar