Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bare Bea

01/12/2020 | Flixfilm

Bare Bea på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama
Instruktion: Petter Næss
Skuespillere: Kaia Foss, Kamilla Grønli Hartvig, Ida Thurman-Moe
Spilletid: 86 min
Land: Norway, Sweden
Sprog: Norwegian, Danish, English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: 16-årige Bea er stadig jomfru, og da første gang ikke må være en fiasko, bliver Anders forsøgskanin, før hun går efter Daniel. Men Anders tror, at Bea er vild med ham.

Bare Bea havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bare Bea på YouTube.Se Bare Bea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bare Bea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bare Bea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bare Bea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bare Bea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar