Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Bare rolig: Prisen på Netflix stiger ikke endnu

Bare rolig: Prisen på Netflix stiger ikke endnu

11/04/2016 | Flixfilm

netflix logo2Flere danske medier, heriblandt Ekstra Bladet og MetroXpress, har i dag udgivet artikler med faretruende overskrifter som “Har du opdaget det: Netflix hæver prisen i næste måned.” De danske medier er dog lidt for hurtigt ude, da prisen endnu ikke stiger i Danmark, så de sensationssøgende overskrifter skal tages med et gran salt.

Netflix Danmark oplyste den 14. juli 2015, at det “normale” abonnement ville stige fra 79kr til 89kr om måneden. Prisstigningen ramte vel og mærke kun nye medlemmer i første omgang og daværende kunder kunne dermed beholde deres månedlige abonnementspris på 79kr ét år frem, hvorefter de også ville skulle betale 10kr mere om måneden. Det er dermed kun danskere som har været Netflix-medlem siden 14. juli, som vil blive mærket af prisstigningen, og det sker først om tre måneder – og ikke i morgen som flere medier antyder.

Årsagen til den store forvirring hos de danske aviser skal umiddelbart findes ved deres kilder. Ekstra Bladet henviser til The Times og i USA stiger prisen ganske rigtigt fra 1. maj, men dette er udelukkende for amerikanske Netflix-medlemmer – Eller danskere som har en amerikansk Netflix-konto.

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

I USA rammes de øvrigt af en større prisstigning end her i Danmark. Den er nemlig på $2, hvilket omregnet svarer til 13 danske kroner. Abonnementsprisen vil dog stadig være ca. 25 kr billigere i USA end i Danmark, men med prisstigningen er prisforskellen mellem Danmark og USA blevet mindre.

Hvis du dermed har haft abonnement til Netflix det seneste år, så slå koldt vand i blodet og nyd din abonnementspris på 79kr endnu tre måneder. Det er endnuvidere muligt, at nedgradere sit abonnement så det fortsat koster 79kr om måneden, men så vil man ikke have mulighed for at se film og serier i HD.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar