Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barefoot

15/05/2015 | Flixfilm

Se Barefoot på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Andrew Fleming
Skuespillere: Evan Rachel Wood, Scott Speedman, Treat Williams, Kate Burton
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En pedel beder en patient på det psykiatriske hospital, hvor han arbejder, om at udgive sig for hans kæreste, så han kan vise familien, at han har slået sig til ro.


Se Barefoot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarefoot havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barefoot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barefoot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barefoot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barefoot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar