Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barefoot

15/05/2015 | Flixfilm

Se Barefoot på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Andrew Fleming
Skuespillere: Evan Rachel Wood, Scott Speedman, J.K. Simmons
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En pedel beder en patient på det psykiatriske hospital, hvor han arbejder, om at udgive sig for hans kæreste, så han kan vise familien, at han har slået sig til ro.

Barefoot havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barefoot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barefoot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barefoot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barefoot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barefoot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar