Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barely Legal

Barely Legal

16/12/2015 | Flixfilm

Se Barely Legal på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktør: David Mickey Evans
Skuespillere: Erik von Detten, Tony Denman, Daniel Farber, Sarah-Jane Potts
Spilletid: 90 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Tre veninder, der er født samme dag og stadig er jomfruer, beslutter at sige farvel til deres uskyld i anledning af deres 18-års-fødselsdag.


Se Barely Legal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarely Legal havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barely Legal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barely Legal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barely Legal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barely Legal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar