Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barely Legal

Barely Legal

16/12/2015 | Flixfilm

Barely Legal på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktion: David Mickey Evans
Skuespillere: Erik von Detten, Tony Denman, Daniel Farber
Spilletid: 90 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Tre veninder, der er født samme dag og stadig er jomfruer, beslutter at sige farvel til deres uskyld i anledning af deres 18-års-fødselsdag.

Barely Legal havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barely Legal på YouTube.Se Barely Legal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barely Legal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barely Legal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barely Legal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barely Legal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar