Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barely Lethal

Barely Lethal

02/08/2018 | Flixfilm

Se Barely Lethal på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Kyle Newman
Skuespillere: Jaime King, Samuel L. Jackson, Madeleine Stack, Eva G. Cooper
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En pige, som er blevet opdraget til at være snigmorder for staten, vil bare gerne være en normal teenager, så hun løber væk og udgiver sig for at være udvekslingsstudent.


Se Barely Lethal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarely Lethal havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barely Lethal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barely Lethal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barely Lethal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barely Lethal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar