Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barnyard

15/09/2019 | Flixfilm

Se Barnyard på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Drama, Family
Instruktør: Steve Oedekerk
Skuespillere: Kevin James, Courteney Cox, Sam Elliott, Danny Glover
Spilletid: 90 min
Land: USA, Germany, Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Her kommer de vilde festoriginaler, Koslænget! Otis, en sorgløs ko, synger, danser og laver numre med menneskene. Bondegårdsslænget er vilde, voldsomme og ko-miske.

Barnyard (Koslænget) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barnyard på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barnyard (Koslænget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barnyard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barnyard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barnyard (Koslænget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar