Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barnyard

01/06/2022 | Flixfilm

Barnyard på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Steve Oedekerk
Skuespillere: Kevin James, Courteney Cox, Danny Glover
Spilletid: 90 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Her kommer de vilde festoriginaler, Koslænget! Otis, en sorgløs ko, synger, danser og laver numre med menneskene. Bondegårdsslænget er vilde, voldsomme og ko-miske.Se Barnyard på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Barnyard (Koslænget) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barnyard på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Barnyard (Koslænget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barnyard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barnyard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barnyard (Koslænget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar