Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barnyard

15/09/2019 | Flixfilm

Se Barnyard på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Drama, Family
Instruktør: Steve Oedekerk
Skuespillere: Kevin James, Courteney Cox, Sam Elliott, Danny Glover
Spilletid: 90 min
Land: USA, Germany, Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Her kommer de vilde festoriginaler, Koslænget! Otis, en sorgløs ko, synger, danser og laver numre med menneskene. Bondegårdsslænget er vilde, voldsomme og ko-miske.


Se Barnyard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarnyard (Koslænget) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barnyard (Koslænget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barnyard herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barnyard (Koslænget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barnyard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar