Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Barracuda Queens

Barracuda Queens

05/06/2023 | Flixfilm

Barracuda Queens på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Izabella Scorupco, Johannes Kuhnke, Alva Bratt
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en gruppe unge kvinder fra en velhavende forstad til Stockholm kommer i stor gæld, begynder de at begå indbrud i deres naboers huse. Inspireret af virkelige hændelser.Se Barracuda Queens på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Barracuda Queens (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Barracuda Queens på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Barracuda Queens (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barracuda Queens (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barracuda Queens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barracuda Queens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar