Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barry Lyndon

Barry Lyndon

29/01/2018 | Flixfilm

Se Barry Lyndon på Netflix

Indspilningsår: 1975
Genre: Adventure, Drama, History, War
Instruktør: Stanley Kubrick
Skuespillere: Ryan O'Neal, Marisa Berenson, Patrick Magee, Hardy Krüger
Spilletid: 185 min
Land: UK, USA
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Stanley Kubrick instruerer denne fortælling om en ung irer, der stiger op ad den sociale rangstige ved hjælp af militærtjeneste, spionage og ægteskab med en rig grevinde.


Se Barry Lyndon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarry Lyndon havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barry Lyndon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barry Lyndon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barry Lyndon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barry Lyndon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar