Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Barry Lyndon

Barry Lyndon

29/01/2018 | Flixfilm

Se Barry Lyndon på Netflix

Indspilningsår: 1975
Genre: Adventure, Drama, History, War
Instruktør: Stanley Kubrick
Skuespillere: Ryan O'Neal, Marisa Berenson, Patrick Magee, Hardy Krüger
Spilletid: 185 min
Land: UK, USA
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Stanley Kubrick instruerer denne fortælling om en ung irer, der stiger op ad den sociale rangstige ved hjælp af militærtjeneste, spionage og ægteskab med en rig grevinde.

Barry Lyndon havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Barry Lyndon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Barry Lyndon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barry Lyndon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Barry Lyndon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Barry Lyndon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar