Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Barry

16/12/2016 | Flixfilm

Se Barry på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Vikram Gandhi
Skuespillere: Devon Terrell, Anya Taylor-Joy, Jason Mitchell, Ellar Coltrane
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Swahili
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En ung Barack Obama former sin egen identitet og møder udfordringer om race og kulturelle forskelle som collegestuderende i New York.


Se Barry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBarry havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Barry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Barry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Barry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Barry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar