Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bartkowiak

Bartkowiak

28/07/2021 | Flixfilm

Bartkowiak på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Crime, Sport
Instruktion: Daniel Markowicz
Skuespillere: Józef Pawlowski, Zofia Domalik, Szymon Bobrowski
Spilletid: 91 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Efter hans bror dør i en bilulykke, overtager en vanæret MMA-kæmper familiens natklub – og finder hurtigt ud af, at hans brors død ikke var noget uheld.

Bartkowiak havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bartkowiak på YouTube.Se Bartkowiak på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bartkowiak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bartkowiak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bartkowiak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bartkowiak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar