Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Basic Instinct

Basic Instinct

01/08/2020 | Flixfilm

Basic Instinct på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Paul Verhoeven
Skuespillere: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza
Spilletid: 127 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Politimanden Curran efterforsker en sag, der involverer Catherine, en forførende forfatter, som er mistænkt i en mordsag, der giver mindelser om et drab i hendes roman.

Basic Instinct (Iskoldt begær) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Basic Instinct på YouTube.Se Basic Instinct på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Basic Instinct (Iskoldt begær) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Basic Instinct stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Basic Instinct, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Basic Instinct (Iskoldt begær) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar