Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Basketball or Nothing

Basketball or Nothing

02/08/2019 | Flixfilm

Basketball or Nothing på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Følg basketballholdet Chinle High fra Navajo Nation i Arizona, når de kæmper for at vinde delstatsmesterskabet og skabe stolthed i deres isolerede samfund.

Basketball or Nothing (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Basketball or Nothing på YouTube.Se Basketball or Nothing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Basketball or Nothing (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Basketball or Nothing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Basketball or Nothing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Basketball or Nothing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar