Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Basketball or Nothing

Basketball or Nothing

02/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Basketball or Nothing på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Følg basketballholdet Chinle High fra Navajo Nation i Arizona, når de kæmper for at vinde delstatsmesterskabet og skabe stolthed i deres isolerede samfund.


Se Basketball or Nothing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Basketball or Nothing (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Basketball or Nothing (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Basketball or Nothing herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Basketball or Nothing er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Basketball or Nothing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar