Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy-

BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy-

30/06/2022 | Flixfilm

BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da onde kræfter truer med at genoplive Anthrasax, Ødelæggelsens Gud, søger kongedømmet Meta-llicana hjælp hos en utilregnelig, mørk troldmand.

BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- på YouTube.Se BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy-, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar