Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bates Motel

Bates Motel

20/02/2019 | Flixfilm

Bates Motel på Netflix

Produktionsår: 2013–2017
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot
Spilletid: 30S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Alle ved, hvad der skete i "Psycho", men i denne skræmmende serie kommer seerne ind i Norman Bates' verden, før Marion Crane ankom.

Bates Motel (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bates Motel på YouTube.Se Bates Motel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bates Motel (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bates Motel (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bates Motel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bates Motel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Bates Motel

  1. Lars H - kl. 01:36, 14-10-2016:

    Hvornår kommer Bates Motel sæson 3 på netflix ?

Skriv kommentar