Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batkid Begins: The Wish Heard Around the World

Batkid Begins: The Wish Heard Around the World

01/09/2016 | Flixfilm

Se Batkid Begins: The Wish Heard Around the World på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Family
Instruktør: Dana Nachman
Skuespillere: Teresa Clovicko, Audrey Copper, Katie Cotton, James Coyne
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I løbet af bare én dag udlever den unge leukæmipatient, Miles Scott, sin drøm som en lille superhelt, der bekæmper kriminalitet og skurke i Gotham City.


Se Batkid Begins: The Wish Heard Around the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBatkid Begins: The Wish Heard Around the World havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batkid Begins: The Wish Heard Around the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batkid Begins: The Wish Heard Around the World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batkid Begins: The Wish Heard Around the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batkid Begins: The Wish Heard Around the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar