Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman: The Movie

Batman: The Movie

01/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Batman: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 1966
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Family
Instruktør: Leslie H. Martinson
Skuespillere: Adam West, Burt Ward, Lee Meriwether, Cesar Romero
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Batman og Robin kæmper mod en række skurke, mens de prøver at bevare deres hemmelige identiteter i denne filmversion af tv-serien fra 1960'erne.


Se Batman: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar