Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman and Harley Quinn

Batman and Harley Quinn

15/02/2018 | Flixfilm

Se Batman and Harley Quinn på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Sam Liu
Skuespillere: Kevin Conroy, Melissa Rauch, Paget Brewster, Loren Lester
Spilletid: 74 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Batman og Nightwing er nødt til at slå sig sammen med Harley Quinn, da hendes gamle forbrydermakker, Poison Ivy, truer med at udslette menneskeheden på Jorden.


Se Batman and Harley Quinn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman and Harley Quinn havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman and Harley Quinn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Batman and Harley Quinn:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman and Harley Quinn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman and Harley Quinn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar