Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman: Assault on Arkham

Batman: Assault on Arkham

26/01/2015 | Flixfilm

Se Batman: Assault on Arkham på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Action, Adventure, Crime, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jay Oliva, Ethan Spaulding
Skuespillere: Kevin Conroy, Neal McDonough, Hynden Walch, Matthew Gray Gubler
Spilletid: 76 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: På en mission for at skaffe tophemmelige oplysninger fra Arkham Asylum kommer den ondsindede Selvmordspatrulje til at stå ansigt til ansigt med Batman.

Batman: Assault on Arkham havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Batman: Assault on Arkham på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman: Assault on Arkham ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman: Assault on Arkham stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman: Assault on Arkham, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman: Assault on Arkham er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar