Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman: Bad Blood

Batman: Bad Blood

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Batman: Bad Blood på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Jay Oliva
Skuespillere: Jason O'Mara, Yvonne Strahovski, Stuart Allan, Sean Maher
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Robin, Nightwing, Alfred og den gådefulde Batwoman slår sig sammen om at finde den forsvundne Batman, som måske er gået over til den mørke side af Gotham City.


Se Batman: Bad Blood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman: Bad Blood havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman: Bad Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman: Bad Blood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman: Bad Blood er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman: Bad Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar