Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman: Bad Blood

Batman: Bad Blood

01/01/2017 | Flixfilm

Se Batman: Bad Blood på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Jay Oliva
Skuespillere: Jason O'Mara, Yvonne Strahovski, Stuart Allan, Sean Maher
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Robin, Nightwing, Alfred og den gådefulde Batwoman slår sig sammen om at finde den forsvundne Batman, som måske er gået over til den mørke side af Gotham City.


Se Batman: Bad Blood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBatman: Bad Blood havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman: Bad Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman: Bad Blood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman: Bad Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman: Bad Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar