Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Begins

Batman Begins

01/09/2020 | Flixfilm

Se Batman Begins på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes
Spilletid: 140 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Efter det brutale mord på hans forældre træner Bruce Wayne med en ninja, og da han vender tilbage til Gotham City, er byen druknet i vold og korruption.


Se Batman Begins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman Begins havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman Begins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Batman Begins:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman Begins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Begins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar