Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Begins

Batman Begins

01/09/2020 | Flixfilm

Batman Begins på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Michael Caine, Ken Watanabe
Spilletid: 140 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Efter det brutale mord på hans forældre træner Bruce Wayne med en ninja, og da han vender tilbage til Gotham City, er byen druknet i vold og korruption.Se Batman Begins på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Batman Begins havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Batman Begins på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Batman Begins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Begins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman Begins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman Begins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Batman Begins

  1. sigrid - kl. 22:31, 26-10-2021:

    hej flixfilm
    jeg vil godt have batman Flim på igen
    jeg er fan af batman kan den ikke komme på igen
    jeg så den en dag på Netflix den må godt komme igen

Skriv kommentar