Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Begins

Batman Begins

01/09/2020 | Flixfilm

Se Batman Begins på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure
Instruktion: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Michael Caine, Ken Watanabe
Spilletid: 140 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Efter det brutale mord på hans forældre træner Bruce Wayne med en ninja, og da han vender tilbage til Gotham City, er byen druknet i vold og korruption.

Batman Begins havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Batman Begins på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman Begins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Begins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman Begins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman Begins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar