Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Forever

Batman Forever

28/01/2015 | Flixfilm

Batman Forever på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Adventure
Instruktion: Joel Schumacher
Skuespillere: Val Kilmer, Tommy Lee Jones, Jim Carrey
Spilletid: 121 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Batman må bekæmpe nye skurke og får en ny hjælper, når millionæren Bruce Wayne står over for den psykotiske Two-Face og Gækkeren

Batman Forever havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Batman Forever på YouTube.Se Batman Forever på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman Forever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Forever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman Forever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman Forever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar