Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman: Gotham By Gaslight

Batman: Gotham By Gaslight

23/07/2018 | Flixfilm

Se Batman: Gotham By Gaslight på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: Sam Liu
Skuespillere: Bruce Greenwood, Jennifer Carpenter, Chris Cox
Spilletid: 78 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Ved hjælp af råstyrke, kløgt og steampunk-mekanismer jagter den kappeklædte helt seriemorderen Jack the Ripper i Gotham i det 19. århundrede.

Batman: Gotham By Gaslight havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Batman: Gotham By Gaslight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman: Gotham By Gaslight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman: Gotham By Gaslight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman: Gotham By Gaslight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman: Gotham By Gaslight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar