Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman: Mask of the Phantasm

Batman: Mask of the Phantasm

27/04/2016 | Flixfilm

Se Batman: Mask of the Phantasm på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Animation, Action, Crime, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Eric Radomski, Bruce Timm, Kevin Altieri, Boyd Kirkland, Frank Paur, Dan Riba
Skuespillere: Kevin Conroy, Dana Delany, Hart Bochner, Stacy Keach
Spilletid: 76 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Bruce Wayne føler sig splittet, da en gammel flamme vender tilbage. Phantasm dræber Gothams gangstere og konfronterer Waynes alter ego, Batman.


Se Batman: Mask of the Phantasm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBatman: Mask of the Phantasm havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman: Mask of the Phantasm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman: Mask of the Phantasm herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman: Mask of the Phantasm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman: Mask of the Phantasm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar