Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Ninja

Batman Ninja

24/10/2018 | Flixfilm

Batman Ninja på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktion: Junpei Mizusaki
Skuespillere: Kôichi Yamadera, Wataru Takagi, Ai Kakuma
Spilletid: 85 min
Land: Japan, United States
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Batman, gentænkt af nogle af Japans bedste tegnere, må kæmpe mod sine fjender på landet i Japan, fordi en funktionsfejl i en Quake-motor sender dem alle tilbage i tiden.

Batman Ninja havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Batman Ninja på YouTube.Se Batman Ninja på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman Ninja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Ninja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman Ninja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman Ninja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar