Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Ninja

Batman Ninja

24/10/2018 | Flixfilm

Se Batman Ninja på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: Junpei Mizusaki
Skuespillere: Kôichi Yamadera, Wataru Takagi, Ai Kakuma, Rie Kugimiya
Spilletid: 85 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Batman, gentænkt af nogle af Japans bedste tegnere, må kæmpe mod sine fjender på landet i Japan, fordi en funktionsfejl i en Quake-motor sender dem alle tilbage i tiden.Se Batman Ninja på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman Ninja havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman Ninja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Batman Ninja:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman Ninja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Ninja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar