Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Ninja

Batman Ninja

24/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Batman Ninja på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: Junpei Mizusaki
Skuespillere: Kôichi Yamadera, Wataru Takagi, Ai Kakuma, Rie Kugimiya
Spilletid: 85 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Batman, gentænkt af nogle af Japans bedste tegnere, må kæmpe mod sine fjender på landet i Japan, fordi en funktionsfejl i en Quake-motor sender dem alle tilbage i tiden.


Se Batman Ninja på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman Ninja havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman Ninja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman Ninja herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman Ninja er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Ninja stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar