Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman: Return of the Caped Crusaders

Batman: Return of the Caped Crusaders

01/11/2017 | Flixfilm

Se Batman: Return of the Caped Crusaders på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Crime, Sci-Fi
Instruktør: Rick Morales
Skuespillere: Adam West, Burt Ward, Julie Newmar, Jeff Bergman
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Robin og Catwoman går sammen mod Batman, som er gået over til den mørke side og har planer om at overtage Gotham City og resten af verden.


Se Batman: Return of the Caped Crusaders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBatman: Return of the Caped Crusaders havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman: Return of the Caped Crusaders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman: Return of the Caped Crusaders herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman: Return of the Caped Crusaders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman: Return of the Caped Crusaders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar