Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Returns

Batman Returns

25/02/2015 | Flixfilm

Batman Returns på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Action, Crime, Fantasy
Instruktion: Tim Burton
Skuespillere: Michael Keaton, Danny DeVito, Michelle Pfeiffer
Spilletid: 126 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Batman kæmper mod tre nye skurke med planer om at overtage byen, og møder bl.a. en korrupt forretningsmand, den utrolige Penguin og den mystiske Catwoman.

Batman Returns havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Batman Returns på YouTube.Se Batman Returns på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman Returns ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Returns stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman Returns, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman Returns er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar