Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman & Robin

Batman & Robin

25/03/2015 | Flixfilm

Se Batman & Robin på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Action, Adventure
Instruktion: Tim Burton
Skuespillere: Michael Keaton, Jack Nicholson, Kim Basinger
Spilletid: 126 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Sammen med sin partner Robin og den nye rekrut, Batgirl, kæmper Batman med hele to fjender i form af Mr. Freeze og Poison Ivy.

Batman & Robin havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Batman & Robin på YouTube.Se Batman & Robin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman & Robin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman & Robin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman & Robin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman & Robin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar