Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman & Robin

Batman & Robin

25/03/2015 | Flixfilm

Se Batman & Robin på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Michael Keaton, Jack Nicholson, Kim Basinger, Robert Wuhl
Spilletid: 126 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Sammen med sin partner Robin og den nye rekrut, Batgirl, kæmper Batman med hele to fjender i form af Mr. Freeze og Poison Ivy.


Se Batman & Robin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBatman & Robin havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman & Robin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman & Robin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman & Robin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman & Robin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar