Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Batman-serien Gotham får flere afsnit

Batman-serien Gotham får flere afsnit

14/10/2014 | Flixfilm

gotham batman serie netflixDen nye Batman-serie Gotham, som kommer eksklusivt på Netflix i 2015, er netop blevet udvidet med yderligere seks episoder således første sæson bliver på ialt 22 afsnit.

Der var oprindelig kun planlagt 16 episoder, men efter en god modtagelse af både seere og anmeldere er Gotham blevet udvidet med de ekstra episoder. I alt 14 millioner har set premiereafsnittet af Gotham.

Det er ikke Netflix, der har produceret den nye Batman-serie, men streamingtjenesten har købt distributionsrettighederne således Gotham kommer på Netflix Danmark umiddelbart efter at serien er blevet vist i USA.

Gothan tager udgangspunkt i Batmans oprindelseshistorie hvor man følger den forældreløse Bruce Wayne i de turbulente dage før han trækker i den sorte kappe. I serien følger man også den unge kriminalbetjent James Gordon, der fra at være en uerfaren betjent, bliver politichef i den uroplaget by Gotham City.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Rebel Moon — Part Two: The Scargiver'

I Gotham spiller Ben McKenzie kriminalbetjenten James Gordon, mens David Mazouz er Bruce Wayne. Herudover medvirker også Donal Logue (Sons of Anarchy), Jada Pinkett Smith (The Matrix Reloaded) og Sean Pertwee (Elementary).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Gotham på Netflix Danmark medio 2015.
1 kommentar til Batman-serien Gotham får flere afsnit

  1. Wall - kl. 08:39, 15-10-2014:

    Den køre på cmore series HD nu 🙂

Skriv kommentar