Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman: The Killing Joke

Batman: The Killing Joke

08/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Batman: The Killing Joke på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Sam Liu
Skuespillere: Kevin Conroy, Mark Hamill, Tara Strong, Ray Wise
Spilletid: 76 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Jokeren gør familien Gordons liv til et helvede, da han på frygtelig vis forsøger at bevise over for Batman, at én dårlig dag kan drive et godt menneske til vanvid.


Se Batman: The Killing Joke på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman: The Killing Joke havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman: The Killing Joke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman: The Killing Joke herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman: The Killing Joke er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman: The Killing Joke stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar