Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman: The Killing Joke

Batman: The Killing Joke

08/02/2017 | Flixfilm

Se Batman: The Killing Joke på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Sam Liu
Skuespillere: Kevin Conroy, Mark Hamill, Tara Strong, Ray Wise
Spilletid: 76 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Jokeren gør familien Gordons liv til et helvede, da han på frygtelig vis forsøger at bevise over for Batman, at én dårlig dag kan drive et godt menneske til vanvid.

Batman: The Killing Joke havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Batman: The Killing Joke på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman: The Killing Joke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman: The Killing Joke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman: The Killing Joke, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman: The Killing Joke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar