Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Unlimited: Animal Instincts

Batman Unlimited: Animal Instincts

29/12/2015 | Flixfilm

Se Batman Unlimited: Animal Instincts på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Butch Lukic
Skuespillere: Roger Craig Smith, Chris Diamantopoulos, Will Friedle, Charlie Schlatter
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da Gotham bliver offer for en flok dyriske skurke, skrider Batman til handling med en flok andre superhelte for at klare ærterne.


Se Batman Unlimited: Animal Instincts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBatman Unlimited: Animal Instincts havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman Unlimited: Animal Instincts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman Unlimited: Animal Instincts herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman Unlimited: Animal Instincts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Unlimited: Animal Instincts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar