Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Unlimited: Mechs vs Mutants

Batman Unlimited: Mechs vs Mutants

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Batman Unlimited: Mechs vs Mutants på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: Curt Geda
Skuespillere: Roger Craig Smith, Oded Fehr, Lucien Dodge, Dana Snyder
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Efter Mr. Freeze har gjort Bane og Killer Croc til skyhøje mutanter, tænker Batman stort og tager en gigantisk kampdragt på i samme stil som hans almindelige dragt.


Se Batman Unlimited: Mechs vs Mutants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman Unlimited: Mechs vs Mutants havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman Unlimited: Mechs vs Mutants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman Unlimited: Mechs vs Mutants herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman Unlimited: Mechs vs Mutants er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Unlimited: Mechs vs Mutants stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar