Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Unlimited: Mechs vs Mutants

Batman Unlimited: Mechs vs Mutants

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Batman Unlimited: Mechs vs Mutants på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: Curt Geda
Skuespillere: Roger Craig Smith, Oded Fehr, Lucien Dodge, Dana Snyder
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Efter Mr. Freeze har gjort Bane og Killer Croc til skyhøje mutanter, tænker Batman stort og tager en gigantisk kampdragt på i samme stil som hans almindelige dragt.


Se Batman Unlimited: Mechs vs Mutants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman Unlimited: Mechs vs Mutants havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman Unlimited: Mechs vs Mutants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman Unlimited: Mechs vs Mutants herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman Unlimited: Mechs vs Mutants er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Unlimited: Mechs vs Mutants stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar