Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman Unlimited: Monster Mayhem

Batman Unlimited: Monster Mayhem

07/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Batman Unlimited: Monster Mayhem på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Butch Lukic
Skuespillere: Troy Baker, Eric Bauza, Steve Blum, Janell Cox
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Jokeren og en flok andre skurke skaber kaos til Halloween og udsender en djævelsk computervirus. Er der gode kræfter nok til at stoppe dem?


Se Batman Unlimited: Monster Mayhem på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman Unlimited: Monster Mayhem havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman Unlimited: Monster Mayhem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman Unlimited: Monster Mayhem herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman Unlimited: Monster Mayhem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman Unlimited: Monster Mayhem stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar