Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

08/02/2017 | Flixfilm

Se Batman v Superman: Dawn of Justice på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Zack Snyder
Skuespillere: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams
Spilletid: 152 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Det er manden af stål mod den kappeklædte hævner. Batman bliver mistænksom på Supermans voksende kræfter, og Lex Luthor er ikke sen til at udnytte situationen.

Batman v Superman: Dawn of Justice havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Batman v Superman: Dawn of Justice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman v Superman: Dawn of Justice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman v Superman: Dawn of Justice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman v Superman: Dawn of Justice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman v Superman: Dawn of Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar