Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

08/02/2017 | Flixfilm

Se Batman v Superman: Dawn of Justice på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Zack Snyder
Skuespillere: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg
Spilletid: 151 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Det er manden af stål mod den kappeklædte hævner. Batman bliver mistænksom på Supermans voksende kræfter, og Lex Luthor er ikke sen til at udnytte situationen.


Se Batman v Superman: Dawn of Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBatman v Superman: Dawn of Justice havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman v Superman: Dawn of Justice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman v Superman: Dawn of Justice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman v Superman: Dawn of Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman v Superman: Dawn of Justice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar