Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

08/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Batman v Superman: Dawn of Justice på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Zack Snyder
Skuespillere: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg
Spilletid: 151 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Det er manden af stål mod den kappeklædte hævner. Batman bliver mistænksom på Supermans voksende kræfter, og Lex Luthor er ikke sen til at udnytte situationen.


Se Batman v Superman: Dawn of Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman v Superman: Dawn of Justice havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman v Superman: Dawn of Justice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman v Superman: Dawn of Justice herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman v Superman: Dawn of Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman v Superman: Dawn of Justice stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar