Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman vs. Robin

Batman vs. Robin

20/10/2015 | Flixfilm

Se Batman vs. Robin på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Crime, Drama, Family, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Jay Oliva
Skuespillere: Stuart Allan, Troy Baker, Kevin Conroy, Trevor Devall
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Batmans oprørske søn (den nye Robin) bliver ansat af et hemmeligt selskab, der prøver at få magten over Gotham. Men først skal han forbi sin far.

Batman vs. Robin havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Batman vs. Robin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batman vs. Robin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman vs. Robin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batman vs. Robin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batman vs. Robin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar