Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batman vs. Robin

Batman vs. Robin

20/10/2015 | Ingen kommentarer

Se Batman vs. Robin på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jay Oliva
Skuespillere: Stuart Allan, Troy Baker, Kevin Conroy, Trevor Devall
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Batmans oprørske søn (den nye Robin) bliver ansat af et hemmeligt selskab, der prøver at få magten over Gotham. Men først skal han forbi sin far.


Se Batman vs. Robin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batman vs. Robin havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman vs. Robin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman vs. Robin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman vs. Robin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman vs. Robin stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar