Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Batman

04/11/2013 | Flixfilm

Se Batman på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Michael Keaton, Jack Nicholson, Kim Basinger, Robert Wuhl
Spilletid: 126 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Batman begynder at skabe sig et navn, mens den farverige Joker overtager mafiaen i instruktør Tim Burtons tilpasning af tegneserien.


Se Batman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBatman havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar