Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batra & Robin – På standup-turné

Batra & Robin – På standup-turné

01/10/2021 | Flixfilm

Se Batra & Robin – På standup-turné på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: David Batra, Jon Rudberg
Skuespillere: David Batra
Spilletid: 77 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Den dynamiske duo David Batra og Robin Paulsson har kun ét formål med deres standupshow: at få publikum til at grine.

Batra & Robin – På standup-turné havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Batra & Robin – På standup-turné på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batra & Robin – På standup-turné ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batra & Robin – På standup-turné stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batra & Robin – På standup-turné, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batra & Robin – På standup-turné er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar