Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batteries Not Included

Batteries Not Included

26/07/2018 | Flixfilm

Se Batteries Not Included på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Matthew Robbins
Skuespillere: Hume Cronyn, Jessica Tandy, Frank McRae, Elizabeth Peña
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter en skrupelløs ejendomsmagnat køber et lejlighedskompleks og vil smide et ældre ægtepar på gaden, kommer nogle bittesmå rumrobotter dem til undsætning.

Batteries Not Included (Miraklet på 8. gade) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Batteries Not Included på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Batteries Not Included (Miraklet på 8. gade) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batteries Not Included stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Batteries Not Included, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Batteries Not Included (Miraklet på 8. gade) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar