Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batteries Not Included

Batteries Not Included

26/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Batteries Not Included på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Matthew Robbins
Skuespillere: Hume Cronyn, Jessica Tandy, Frank McRae, Elizabeth Peña
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.6

Resumé: Efter en skrupelløs ejendomsmagnat køber et lejlighedskompleks og vil smide et ældre ægtepar på gaden, kommer nogle bittesmå rumrobotter dem til undsætning.


Se Batteries Not Included på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batteries Not Included (Miraklet på 8. gade) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batteries Not Included (Miraklet på 8. gade) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batteries Not Included herunder:Fra premieredatoen (26. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Batteries Not Included (Miraklet på 8. gade) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Batteries Not Included stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore