Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Batteries Not Included

Batteries Not Included

26/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Batteries Not Included på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Matthew Robbins
Skuespillere: Hume Cronyn, Jessica Tandy, Frank McRae, Elizabeth Peña
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Efter en skrupelløs ejendomsmagnat køber et lejlighedskompleks og vil smide et ældre ægtepar på gaden, kommer nogle bittesmå rumrobotter dem til undsætning.


Se Batteries Not Included på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Batteries Not Included (Miraklet på 8. gade) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Batteries Not Included (Miraklet på 8. gade) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Batteries Not Included herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Batteries Not Included (Miraklet på 8. gade) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Batteries Not Included stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar