Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battle: Freestyle

Battle: Freestyle

01/04/2022 | Flixfilm

Battle: Freestyle på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Ingvild Søderlind
Skuespillere: Lisa Teige, Fabian Svegaard Tapia, Ellen Dorrit Petersen
Spilletid: 88 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Amalie bliver begejstret, da hun og Mikaels dansehold udvælges til at konkurrere i Paris, men hun distraheres, da hun får kontakt med sin fraværende mor.

Battle: Freestyle havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Battle: Freestyle på YouTube.Se Battle: Freestyle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Battle: Freestyle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battle: Freestyle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Battle: Freestyle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Battle: Freestyle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar