Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battle Kitty

Battle Kitty

20/04/2022 | Flixfilm

Battle Kitty på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amanda McCann, Jaboukie Young-White, Gideon Adlon
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Kitty og Ork kæmper mod monstre, besejrer rivaler – og har brug for din hjælp til at krydse Krigerøen og ende som vinder i dette interaktive eventyr.

Battle Kitty (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Battle Kitty på YouTube.Se Battle Kitty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Battle Kitty (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battle Kitty (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Battle Kitty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Battle Kitty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar