Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battle: Los Angeles

Battle: Los Angeles

01/04/2020 | Flixfilm

Se Battle: Los Angeles på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Jonathan Liebesman
Skuespillere: Aaron Eckhart, Ramon Rodriguez, Will Rothhaar, Cory Hardrict
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Anført af deres dygtige sergent kæmper en flok elitesoldater for at beskytte menneskeheden mod overvældende rumvæsner.


Se Battle: Los Angeles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Battle: Los Angeles havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Battle: Los Angeles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Battle: Los Angeles:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Battle: Los Angeles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battle: Los Angeles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar