Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battle of Britain

Battle of Britain

01/02/2016 | Flixfilm

Se Battle of Britain på Netflix

Indspilningsår: 1969
Genre: Action, Drama, History, War
Instruktør: Guy Hamilton
Skuespillere: Harry Andrews, Michael Caine, Trevor Howard, Curd Jürgens
Spilletid: 132 min
Land: UK
Sprog: English, German, Polish, French
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Denne stjernespækkede film genskaber luftslaget over England i 1940, hvor Royal Air Force afværgede et angreb fra nazisterne i begyndelsen af 2. verdenskrig.


Se Battle of Britain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBattle of Britain havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Battle of Britain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Battle of Britain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Battle of Britain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battle of Britain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar