Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battle of the Damned

Battle of the Damned

10/07/2014 | Flixfilm

Se Battle of the Damned på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Christopher Hatton
Skuespillere: Dolph Lundgren, Melanie Zanetti, Matt Doran, David Field
Spilletid: 88 min
Land: USA, Singapore
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da en hel by kommer i karantæne på grund af en dødelig virus, hyrer en rig forretningsmand en tidligere elitesoldat til at redde sin datter ud fra det blokerede område.

Battle of the Damned havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Battle of the Damned på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Battle of the Damned ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battle of the Damned stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Battle of the Damned, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Battle of the Damned er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar