Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Battle

01/10/2019 | Flixfilm

Se Battle på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Katarina Launing
Skuespillere: Lisa Teige, Fabian Svegaard Tapia, Vebjørn Enger, Stig R. Amdam
Spilletid: 95 min
Land: Norway, Denmark, Netherlands, Sweden
Sprog: Norwegian, English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Efter Amalies far går konkurs, falder den unge dansers velhaverliv sammen, indtil hun finder en ny rytme at følge, da hun møder hiphopdanseren Mikael.


Se Battle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBattle havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Battle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Battle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Battle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar