Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Battle

01/10/2019 | Flixfilm

Battle på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Katarina Launing
Skuespillere: Lisa Teige, Fabian Svegaard Tapia, Vebjørn Enger
Spilletid: 1 min
Land: Norway, Denmark, Netherlands, Sweden
Sprog: Norwegian, English, Danish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter Amalies far går konkurs, falder den unge dansers velhaverliv sammen, indtil hun finder en ny rytme at følge, da hun møder hiphopdanseren Mikael.

Battle havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Battle på YouTube.Se Battle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Battle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Battle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Battle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar