Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battlebots

Battlebots

17/08/2021 | Flixfilm

Battlebots på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Action, Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chris Rose, Kenny Florian, Faruq Tauheed
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Opfindere af fantastiske robotter dyster mod hinanden i en farefuld, skudsikker arena med ét mål: at deaktivere eller ødelægge deres modstanders maskine.

Battlebots (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Battlebots på YouTube.Se Battlebots på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Battlebots (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battlebots (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Battlebots, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Battlebots er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar