Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battlefish

Battlefish

21/09/2018 | Flixfilm

Battlefish på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Justin Bradbury, Karl Travenshek, Bill Rehmke
Spilletid: 42 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I løbet af en fiskesæson tager en gruppe seje mænd og kvinder del i den lukrative fangst af hvid tun i de konkurrencefyldte vande ud for Oregons kyst.Se Battlefish på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Battlefish (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Battlefish på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Battlefish (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battlefish (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Battlefish, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Battlefish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar